27.11.2022

Павел Глоба с прокоба за коридор на затъмнението през ноември и преразпределението на света

Коридорът на затъмненията се отвори на 25-ти с частичното слънчево затъмнение и ще се затвори на 8 ноември с предстоящото лунно затъмнение.

Павел Глоба с кармична прокоба: „Идва преразпределението на света“. Коридорът на затъмнението винаги е труден момент. Често внася хаос и объркване в живота, а понякога дори привлича провал. Още преди настоящия коридор (или тунел) на затъмненията, в който се намираме вече от седмица, Павел Глоба ни предупреди, че през октомври ни очаква това уникално астрологично явление, което може да повлияе значително на живота ни.

КОРИДОР НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ПРЕЗ ОКТОМВРИ/НОЕМВРИ

 

Още с наближаването на затъмнението хората започнаха да го усещат по-силно. Имахме чувството, че светът е на път да се обърне с главата надолу. И не бяхме далеч от истината, защото настъпи доста труден период. Той засегна всички области и повлия по един или друг начин всички ни. Коридорът на затъмненията се отвори на 25-ти с частичното слънчево затъмнение и ще се затвори на 8 ноември с предстоящото лунно затъмнение.

Според Павел Глоба тези дни ни очаква нещо неизбежно. Всеки е в очакване на голяма промяна. В канала си в Telegram астрологът каза: „Това ще бъде най-опасното време за всички! Плутон – символ на управлението, финансите и ядрената енергия, се разгръща в права позиция. Ще има мощен ефект.

„Между другото, Влад Рос също предупреди за обръщането на Плутон през октомври. Марс също се забавя и става ретрограден. Това прави хората по-избухливи и раздразнителни. Във време, когато войната е в разгара си, това може да доведе до сериозни последствия“.Астрологът предупреди: „Идва преразпределението на света и това ще засегне всички! Поредица от трансформации. Две седмици изпитания, нещо като „небесен изпит“. Законите на кармата започват да работят, идва възмездието. Това ще бъде сериозно изпитание за много хора. “ Павел не уточнява какво точно да очакваме. Той също така подчертава, че това е индивидуално за всеки човек.

Какво да очакваме

През този период трябва да сте максимално внимателни и концентрирани. Въпреки че влиянието на небесните тела все пак може да доведе до това, всичко да излезе извън контрол. Ще отнеме много време, за да се справите с последствията. Може да е трудно. Вие обаче вече сте готови за тези тестове.

Можете да преодолеете апатията и загубата на сила. Всичко е наред, не забравяйте, че всеки има нужда от почивка. Няма нужда да носите цялата тежест на света на раменете си. Не можете да си позволите да се доведете до изтощение. Това само увеличава риска от провал през този период.

Не трябва да започвате нов бизнес в коридора на затъмненията . Това е най-доброто време да се справите с всичко недовършено. В края на краищата всички ваши висящи дела и грешни решения ще се почувстват по време на затъмнението. Такава е особеността на това явление. За да избегнете катастрофални последици, ще трябва да се справите с всичко и да се опитате да коригирате ситуацията.

Може би това ще бъде труден момент. Въпреки това, астрологът също предупреждава, че коридорът на затъмнението през октомври и ноември е шанс да промените съдбата си . За да направите това, трябва да сте максимално събрани и решителни. Не отлагайте важни решения, бъдете смели. Тогава звездите ще ви дарят с късмет и успех. Бъдете силни, ще успеете!