27.11.2022

Ето как лесно да разберете дали един човек е патологичен лъжец

По формата на пръстите и линиите на ръката може да се разбере дали човекът срещу вас иска да ви измами.

Повечето хора могат спокойно да кажат, че винаги казват истината. Но, за съжаление, сред нас има и такива, които постоянно изкривяват информацията и лъжат без да им мигне окото.

 

И докато някои от тях осъзнават, че го правят, други искрено вярват, че казват истината. Те са толкова добри лъжци, че нито интонацията, нито поведението им издават, че говорят неистини.

В този случай верен помощник за разшифроване на нечестните им намерения се превръщат ръцете.

По думите на хироманта Иван Громов по формата на пръстите и линиите на ръката също може да се разбере дали човекът срещу вас иска да ви измами.

Според специалиста, явен признак на измамника е неговият малък пръст. Той се вижда достатъчно лесно и може да го разгледате добре, без да привличате много внимание.

“Малкият пръст на лъжеца изглежда е извит, с неправилна форма”, казва Громов.

В същото време хиромантът добавя, че кутрето трябва да бъде леко извито още с раждането, а не да е добило тази форма заради някаква фрактура. Този момент може да се изясни лесно със самия събеседник и едва след това да си направите собствени заключения.

“За това, че един човек може да ви излъже, говори и двойната, раздвоена линия на главата.

Имате ли този знак на дланта си, ще се къпете в пари

Това е един от признаците, че човек като цяло не знае какво иска. Това е знак за постоянна несигурност”, казва експертът и добавя че подобно състояние може да провокира човек към измама.

Хиромантът добавя, че в практиката си често му се е налагало да се сблъсква с хора, които лъжат на несъзнателно ниво, но заради собственото си състояние на несигурност са в състояние да подведат и другите.